amsterdam

Wij doen verslag

Terug

Panelleden gezocht

01 oktober 2019

Soms is het na tegenslag in je leven niet makkelijk om opnieuw je weg te vinden. Gemeente en andere organisaties proberen mensen hierbij te helpen. Maar gebeurt dat wel op een goede manier? Krijg je voldoende steun, of mis je juist iets? Als je hier wat over wil zeggen, grijp dan nu je kans en word lid van het panel Meetellen in Amsterdam!

Tel mee in Amsterdam

Voor wie?
Het panel ‘Meetellen in Amsterdam’ is bedoeld voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te doen aan de samenleving. Bijvoorbeeld vanwege psychische problemen, verslaving, eenzaamheid, armoede, schulden en/of een achtergrond van dak- of thuisloosheid. Anderen zaten in dit soort situaties, maar redden zich inmiddels prima. Wat is er voor nodig om dat zo te houden? In beide gevallen horen we graag je mening. Via Meetellen bijvoorbeeld.
Meedoen aan het panel kan als je in Amsterdam e.o. ingeschreven staat en 18 jaar of ouder bent.

Wat wordt er van mij gevraagd als lid van het panel?
Als lid van het panel vul je een paar keer per jaar een enquête in. Een enquête bevat vragen over allerlei levensgebieden en andere onderwerpen waar je mee te maken hebt. Je kunt ook meedoen aan groepsbijeenkomsten.
Je kunt steeds zelf aangeven wat je wilt en hoe je meedoet. Je kunt enquêtes bijvoorbeeld via internet invullen, of op papier. Als een persoonlijk interview beter voor je werkt, is dat ook mogelijk. Dan maak je een afspraak met medewerkers van het panel.

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?
Meetellen in Amsterdam is een initiatief van stichting De Omslag en Meetellen in Utrecht. Wij letten goed op je privacy. Wij gebruiken je persoonsgegevens alleen om je te benaderen voor het panel. Als je antwoord geeft, maken we de informatie anoniem. Dat doen we door je naam en adres apart te houden van de antwoorden. Wat je ons vertelt, gebruiken we alleen voor het onderzoek. Anderen komen dus niet te weten wat jij persoonlijk hebt geantwoord.

Ja, ik doe mee!

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden:

Binnenkort komen onze folders uit. Wil je alles nog een keer na lezen of downloaden, ze staan dan hieronder. Als je ze per post wil ontvangen, kan dat natuurlijk ook. Neem dan contact met ons op.

Site by Alsjeblaft!