amsterdam

Voor wie het echt wil weten

Meetellen is een onderzoeksbureau voor én door mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld omdat ze langdurig werkloos zijn, psychische of lichamelijke problemen hebben, in de schulden zitten of eenzaam zijn.

Wij laten door kwalitatief en kwantitatief onderzoek de stem van deze mensen aan de gemeente en organisaties horen. Voor wie het echt wil weten dus.

Lees meer

Laat je stem horen

Soms is het na tegenslag in je leven niet makkelijk om opnieuw je weg te vinden. Gemeente en andere organisaties proberen mensen hierbij te helpen. Maar gebeurt dat wel op een goede manier? Krijg je voldoende steun, of mis je juist iets?

Als je hier wat over wil zeggen, grijp dan nu je kans en word lid van het panel Meetellen!

Aanmelden panel

Het laatste nieuws

In samenwerking met de CAR van de GGD heeft Meetellen een voorstel gedaan voor onderzoek naar ouder worden: wat zijn de gevolgen en wat verandert er dan in de behoefte aan zorg? Samen hebben we een voorstel uitgewerkt, waarbij de leden van de raad als onderzoeker betrokken zullen zijn.

Blijf op de hoogte!

We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurt bij Meetellen in Amsterdam. Als je dat wil, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Site by Alsjeblaft!