amsterdam

Voor wie het echt wil weten

Meetellen is een onderzoeksbureau voor én door mensen die bekend zijn met extra ondersteuning. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met langdurig werkloos zijn, psychische of lichamelijke problemen, schulden of eenzaamheid.

Wij laten door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek de stem van deze mensen aan de gemeente en organisaties horen. Voor wie het echt wil weten dus.

Lees meer

Laat je stem horen

Soms is het na tegenslag in je leven niet makkelijk om opnieuw je weg te vinden. Gemeente en andere organisaties proberen mensen hierbij te helpen. Maar gebeurt dat wel op een goede manier? Krijg je voldoende steun, of mis je juist iets?

Als je hier wat over wil zeggen, grijp dan nu je kans en word lid van het panel Meetellen!

Aanmelden panel

Het laatste nieuws

Klein maar fijn. De eerste ronde van de Meetellen Meetup was geslaagd. Het doel van deze Meetup was kennismaken. Kennismaken met onze panelleden en luisteren naar de onderwerpen die hen bezig houden.

Wat speelt er op het gebied van de zorg en ondersteuning die in Amsterdam nu (te weinig) wordt geboden? Dat willen wij natuurlijk horen van de mensen die het echt weten! Namelijk mensen die deze ondersteuning nodig hebben (gehad).

Lees meer

Blijf op de hoogte!

We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurt bij Meetellen in Amsterdam. Als je dat wilt, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Site by Alsjeblaft!