amsterdam

Voor wie het echt wil weten

Meetellen is een onderzoeksbureau voor én door mensen die bekend zijn met extra ondersteuning. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met langdurig werkloos zijn, psychische of lichamelijke problemen, dakloosheid, schulden of eenzaamheid.

Wij laten door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek de stem van deze mensen aan organisaties en de gemeente horen. Voor wie het echt wil weten dus.

Lees meer

Laat je stem horen

Soms is het na tegenslag in je leven niet makkelijk om opnieuw je weg te vinden. Gemeente en andere organisaties proberen mensen hierbij te helpen. Maar gebeurt dat wel op een goede manier? Krijg je voldoende steun, of mis je juist iets?

Als je hier wat over wil zeggen, grijp dan nu je kans en word lid van het panel Meetellen!

Aanmelden panel

Laatste nieuws

Meetellen Amsterdam groeit! Om ons fijne team te versterken zijn we op zoek naar een nieuw gemotiveerd teamlid met ervaringskennis die Meetellen Amsterdam op een vrijwillige basis een booster komt geven.

Meetellen gelooft heilig in de inzet van ervaringsdeskundigheid in onderzoek. Ons team zet haar ervaringen vol enthousiasme in om via het doen van onderzoek erachter te komen wat er nou écht leeft in de stad.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

We houden je graag op de hoogte van wat er gebeurt bij Meetellen in Amsterdam. Als je dat wilt, meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Site by Alsjeblaft!