amsterdam

Laat je stem horen

Wil jij graag jouw ervaringen delen en invloed uitoefenen op onderwerpen die jou aangaan, zoals het beleid van de gemeente of een organisatie?
Word dan lid van het panel van Meetellen!

Via ons panel kan je je stem laten horen over de onderwerpen die jij belangrijk vind zoals gezondheid, werk, financiën, hoe je woont en de kwaliteit van hulp en zorg die je ontvangt.

Aanmelden panel

Lees meer

Waarom zou ik meedoen?

Meedoen aan ons onderzoekspanel? Dat is een goed idee, want:

● via het panel kan je je ervaringen met zorg en ondersteuning delen

● we zorgen ervoor dat jouw ervaringen gehoord worden bij verschillende organisaties en de gemeente

● je kunt meedoen aan bijeenkomsten en zo andere panelleden ontmoeten en ervaringen uitwisselen

Kan ik meedoen?

Het panel van Meetellen is bedoeld voor mensen die ervaring hebben met het ontvangen van zorg of ondersteuning. Bijvoorbeeld vanwege psychische problemen, verslaving, financiële moeilijkheden en/of dak- of thuisloosheid. Meedoen aan het panel kan als je in Amsterdam ingeschreven staat of verblijft.

Meetellen geeft jouw stem graag een podium!

Wat kan ik verwachten?

Als lid van het onderzoekspanel ontvang je op regelmatige basis een oproep om mee te werken aan een van de onderzoeken die wij uitvoeren. Dat kan zijn in de vorm van een vragenlijst, maar het kan ook een interview of een groepsgesprek zijn. Als hierover vragen hebt, of bijvoorbeeld hulp nodig hebt met het invullen van de vragenlijst, dan horen we dat graag.

Deelname is uiteraard vrijblijvend! Als er een onderzoek tussenzit met een onderwerp waar jij jouw persoonlijke ervaringen over wil delen dan kan je je opgeven om mee te doen. Graag zelfs! Meestal ontvang je voor je inzet een bedanktje, zoals een VVV-bon. Dit wordt bij de uitnodiging aangegeven.

Privacy belangrijk

Meetellen let goed op jouw privacy. We gebruiken je persoonsgegevens alleen om je de nieuwsbrieven of uitnodigingen voor onderzoeken te sturen.

Onderzoeken worden altijd geanonimiseerd. Dat betekent dat je naam niet genoemd wordt in de rapportage. Verdere informatie over privacy geven we altijd voorafgaand aan het onderzoek.

Doe mee!

Wil jij jouw ervaringen met zorg en ondersteuning delen?
Word dan panellid van Meetellen!

Op die manier praat je mee over onderwerpen die jij belangrijk vindt en word je stem bij verschillende organisaties en de gemeente gehoord!

Aanmelden panel

Site by Alsjeblaft!