amsterdam

Wij doen verslag

Samenwerken met Clienten Advies Raad GGD

05 februari 2020

In samenwerking met de CAR van de GGD heeft Meetellen een voorstel gedaan voor onderzoek naar ouder worden: wat zijn de gevolgen en wat verandert er dan in de behoefte aan zorg? Samen hebben we een voorstel uitgewerkt, waarbij de leden van de raad als onderzoeker betrokken zullen zijn.

Team komt op sterkte

27 januari 2020

Meetellen heeft inmiddels twee nieuwe teamleden. Emiel Leito en Ireen van der Lande komen ons onderzoeksteam versterken. Binnenkort nog meer menskracht!

Lees meer

Nieuwe teamleden

20 november 2019

Meetellen in Amsterdam is een jong onderzoeksbureau voor en door mensen met ervaringskennis. Door middel van onderzoek geven we een stem aan Amsterdammers in kwetsbare situaties.

Wij zoeken enkele teamleden (op vrijwillige basis). Heb jij ervaring met uitval gehad en voel je voor onderzoek doen? Kom kennismaken op 18 december.

Lees meer

Panelleden gezocht

01 oktober 2019

Soms is het na tegenslag in je leven niet makkelijk om opnieuw je weg te vinden. Gemeente en andere organisaties proberen mensen hierbij te helpen. Maar gebeurt dat wel op een goede manier? Krijg je voldoende steun, of mis je juist iets? Als je hier wat over wil zeggen, grijp dan nu je kans en word lid van het panel Meetellen in Amsterdam!

Lees meer

Meetellen in Amsterdam is gestart!
Daarom hebben we gevraagd aan het team van Utrecht om een presentatie te geven. Aan een kleine groep mensen die in Amsterdam geïnteresseerd of betrokken zijn hebben zij verteld hoe Meetellen in Utrecht werkt.

Lees meer

Meetellen rapporteert

18 september 2019

Meetellen presenteert haar jaarlijkse onderzoek in een mooi rapport. Het onderwerp is: Meetellen én meedoen.
We onderzochten hoe tevreden Utrechters in een kwetsbare situatie zijn met hun activiteiten of vrijwilligerswerk. Geeft dit hen het gevoel dat ze meedoen in de maatschappij? Wat motiveert hen, hoe ervaren ze de begeleiding en wat vinden ze van het aanbod?

Lees meer

Meetellen in Utrecht valt sinds januari 2019 onder stichting De Omslag uit Amsterdam. Één van de redenen hiervoor is het oprichten van Meetellen in Amsterdam. Esmeralda van der Naaten is daar projectleider en begeleidt het traject.

Lees meer

Meetellen op Twitter

Op de hoogte blijven?

Als je op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zodra we wat te melden hebben ontvang je dat in je mailbox.

Site by Alsjeblaft!