amsterdam

Wij doen verslag

Terug

ben of ken jij iemand die zijn ervaringen met de coronaperiode zou willen delen?

17 november 2020

We zijn op zoek naar mensen die hun ervaringen, inzichten en obstakels tijdens de coronaperiode willen delen in een interview.

onderzoek naar de coronaperiode

Meetellen werkt mee aan een onderzoek waarin wordt gekeken naar hoe de coronaperiode Amsterdammers geraakt heeft. Het doel van het onderzoek is om te onderzoeken hoe zorg en ondersteuning aan Amsterdammers in zogenoemde kwetsbare posities (bijvoorbeeld door armoede of dakloosheid) tijdens deze periode beter bij de behoefte aan kan sluiten.

voor wie?

Bedoeling is om tijdens het interview in gesprek te gaan over hoe Amsterdammers deze coronaperiode ervaren, en hoe zorg en ondersteuning in de stad hier eventueel beter op aan zou kunnen sluiten. We zoeken mensen in een kwetsbare positie (om wat voor reden dan ook) die wel of geen ervaring hebben met zorg en ondersteuning. We proberen vooral de mensen te spreken die tijdens deze crisis misschien nog wat minder vaak gehoord zijn. Het is belangrijk om zo veel mogelijk verschillende ervaringen mee te nemen, om zo een beeld te kunnen schetsen van de ervaringen en behoeftes van een brede groep Amsterdammers.

de interviews

De interviews worden uitgevoerd door Meetellen in Amsterdam, een onderzoeksbureau voor én door mensen die ervaring hebben met zorg of ondersteuning. Het onderzoek is in samenwerking met meerdere organisaties, waaronder de Vrije Universiteit Amsterdam, GGD Amsterdam, De Regenboog Groep, Leger Des Heils en HVO-Querido.

Meedoen? Graag! Laat ons weten welk moment je zou kunnen:

- Maandag 4 januari tussen 14:00 – 17:00 uur
- Donderdag 14 januari tussen 14:30 – 17:00 uur
- Donderdag 21 januari 10:30 – 14:00 uur
- Dinsdag 26 januari 14:00- 17:00 uur

Stuur een mailtje met je telefoonnummer (niet verplicht) naar amsterdam@meetellen.nl, of bel naar 0626702044 dan nemen we contact op voor een afspraak.

Heb je nog vragen, neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over het onderzoek vind je op de website van de VU.

Site by Alsjeblaft!