amsterdam

Voor wie het echt wil weten

Meetellen voert onderzoeken in opdracht uit. Deze opdrachten komen van verschillende organisaties uit het sociaal domein, het onderzoeksveld of de gemeente.

In onderzoek van Meetellen staat de stem van de mensen die ervaring hebben met zorg en ondersteuning altijd centraal in ontwerp en de uitkomsten van het onderzoek.

Lees meer

Je wilt de kwaliteit van de ondersteuning, zorg en verbeteracties en resultaten daarvan monitoren. Een standaard tevredenheidsonderzoek kan hierbij helpen, maar wat soms ontbreekt is het perspectief van de doelgroep in opzet en uitvoering van onderzoek. Bij Meetellen doen we dat anders.

Lees meer

Opdrachtgevers en samenwerkingspartners van Meetellen zijn onder andere: Amsterdam UMC, De Regenboog Groep, gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost, GGD Amsterdam, HvO Querido, Stadspas, gemeente Amsterdam, Stichting De Meevaart, Verwey-Jonker Instituut, Vrije Universiteit Amsterdam, HAN, de Vrijwilligersacademie en nog veel meer

Meer weten over hun ervaringen? Laat het ons weten, dan brengen we jullie in contact!

Lees meer

Opdrachtgevers kloppen vaak met een al gedefinieerde onderzoeksvraag bij Meetellen aan. Hoe zorgen wij dat in het onderzoek niet alleen de stem van de opdrachtgever, maar vooral ook de stem van de mensen die ervaring hebben met zorg en ondersteuning centraal blijft staan in het ontwerp en de uitkomsten van het onderzoek?

Lees meer

onze producten

Meetellen voert met verschillende soorten onderzoek uit, waarbij de focus altijd op het perspectief van de doelgroep ligt. Denk aan:

- Onderzoek naar cliëntbeleving
- Klanttevredenheidsonderzoeken
- Impactmetingen
- Meerjarige onderzoeken en samenwerkingen in consortia

Folder

Onze folder vat de mogelijkheden van Meetellen nogmaals even voor je samen!
Je kunt deze hier downloaden of opvragen door ons een mail te sturen met daarin de vermelding van je naam en adres. Dan sturen we hem per post naar je toe.

Meer weten?

Wij laten de stem van mensen in een kwetsbare positie horen aan organisaties en de gemeente. Weten of uw ondersteuning bij de beoogde doelgroep werkt? Of wat er leeft bij Amsterdammers die wat extra ondersteuning nodig hebben?

Meetellen is dé partij om dat uit te zoeken. Onze ervaringsdeskundige onderzoeksmedewerkers onderzoeken als geen ander wat leeft, en via ons Meetellen panel weten we de juiste mensen te bereiken!

In een persoonlijk gesprek lichten we graag de mogelijkheden toe. Mail ons op amsterdam@meetellen.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Site by Alsjeblaft!