amsterdam

Voor wie het echt wil weten

Je wilt de kwaliteit van de ondersteuning, zorg en verbeteracties en resultaten daarvan monitoren. Kwalitatief onderzoek kan hierbij helpen, maar wat soms ontbreekt is het perspectief van de doelgroep in opzet en uitvoering van onderzoek.
Bij Meetellen doen we dat anders.

Lees meer

De onderzoekcyclus van Meetellen bestaat uit een aantal stappen die we samen met de opdrachtgever vormgeven. We beginnen met oriënteren en het vaststellen van de onderzoeksvraag.

Lees meer

Referenties

In Amsterdam bouwt Meetellen aan team en panel. Dat doen we samen in de praktijk. Met opdrachtgevers werken we aan ontwikkelpraktijk: we doen pilots waarin we in partnerschap onderzoek doen.

Meetellen doet sinds 2014 jaarlijks een onderzoek in opdracht van de gemeente Utrecht. Het onderwerp van het onderzoek bepalen we samen met de de opdrachtgever.

Naast grotere onderzoeken doen we ook kleine peilingen in opdracht. Het gaat altijd over mensen die extra ondersteuning nodig hebben.

Lees meer

Onderzoek voor en door ervaringsdeskundigen is een manier om mensen uit de doelgroep te bereiken en aan het woord te laten. Meetellen doet dat op verschillende manieren. Onze onderzoeksproducten op een rij.

Lees meer

Brochure

We hebben een brochure gemaakt die de mogelijkheden van Meetellen samenvat.
Je kunt deze hier downloaden of opvragen door ons een mail te sturen met daarin de vermelding van je naam en adres. Dan sturen we hem per post naar je toe.

Meer weten?

Wij laten de stem van kwetsbare mensen horen aan gemeenten en organisaties. Naast ons onderzoek in en voor de stad voeren we ook onderzoek in opdracht uit.
Weten of uw beleid bij de beoogde doelgroep werkt? Of wat er leeft bij mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben? Dan is Meetellen dé partij om dat uit te zoeken. Met onze ervaringsdeskundige medewerkers en een grote groep panelleden onderzoeken wij wat er leeft.

In een persoonlijk gesprek lichten we graag de mogelijkheden toe. Mail ons op amsterdam@meetellen.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Site by Alsjeblaft!