amsterdam

Wij doen verslag

Terug

Je bent jong en je wilt wat: een Meet-up!

29 april 2020

Die vlieger gaat ook op voor Meetellen Amsterdam. In september vorig jaar zijn wij van start gegaan – in navolging op Meetellen Utrecht – met het opzetten van Meetellen Amsterdam, een onderzoeksbureau voor en door ervaringsdeskundigen rondom kwesties in het sociale domein.
Wij gaan voor een levendige Meetellen Community, nu bestaande uit kersverse panelleden. En ja, wij willen hen graag ontmoeten.

Terwijl ons panel groeiende is, staan wij te popelen om de huidige leden te beter te leren kennen. Met elkaar in gesprek gaan over de verlangens en behoeftes naar aanleiding van de persoonlijke ervaringen in zorg, opvang of andere initiatieven in het sociale domein dat Amsterdam te bieden heeft.

Door Corona kunnen we onze panelleden niet uitnodigen voor een vrolijke Lentebijeenkomst op ons kantoor. Daarom hebben wij woensdag op 6 mei 2020 om 16.00 uur een online Meet-up Meetellen georganiseerd voor al onze panelleden, waarbij wij als volledig team aanwezig zullen zijn.

Heel spannend, want voor ons ook een nieuw avontuur om te kijken of we op deze manier onze leden kunnen bereiken, elkaar kunnen leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan over het laten horen van je stem.

Wij hebben ons voorbereid op een informele Meet-up en we hebben er zin in!

Site by Alsjeblaft!