amsterdam

Wij doen verslag

Terug

poll over ondersteuning in coronatijd

29 april 2020

Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Amsterdam passen hun diensten aan vanwege de coronamaatregelen. Het is natuurlijk erg belangrijk dat deze zorg en ondersteuning door kan gaan, maar hoe wordt deze alternatieve ondersteuning ervaren door de mensen waar het om gaat?

We bieden organisaties op dit moment een korte poll om ervaringen te peilen onder de mensen die deze zorg en ondersteuning ontvangen. Wat vinden mensen van het digitale en of telefonische contact, en wat zouden ze er van vinden om ook na deze periode online contact te houden? Willen mensen gelijk weer naar de organisatie komen zodra werk of activiteit weer wordt opgestart, of zijn er dingen die hen tegenhouden?

Via een korte poll probeert Meetellen hier antwoord op te krijgen om zo het sociaal domein van Amsterdam in deze periode van dienst te zijn. Geïnteresseerd in een peiling voor jouw organisatie? Stuur dan een mailtje naar amsterdam@meetellen.nl!

Site by Alsjeblaft!