amsterdam

Actueel

Terug

Amsterdammers gezocht!

27 september 2023

Voor de verschillende onderzoeken zijn wij op zoek naar mensen die door middel van een interview hun verhaal willen doen. Zo zoeken wij nog mensen die hun ervaring met het dak- en thuislozen beleid in Amsterdam willen delen en ook willen wij ons panel graag uitbreiden. Interesse?

Monitor beleid dak- en thuisloosheid

Wanneer mensen dak- of thuisloos raken, bieden de gemeente en organisaties in Amsterdam hulp en ondersteuning. Maar is deze ondersteuning makkelijk te vinden? En is het de hulp die je zoekt?
De gemeente Amsterdam heeft Meetellen gevraagd hier onderzoek naar te doen.

MEEDOEN?

Ben jij dak- of thuisloos of dreig je dat te worden en wil je je ervaring delen door middel van een interview mail dan naar amsterdam@meetellen.nl of bel/app met teamlid Jeroen 06-27126843
Als dank voor je tijd ontvang je een (VVV)bon van 15 euro. Het interview zal ongeveer 45 minuten duren. Het interview wordt anoniem verwerkt. Je naam wordt dus niet genoemd in de rapportage.

Meetellen panel

Vind je het belangrijk om je ervaring te delen en invloed uit te oefenen op onderwerpen die jou aangaan, zoals het beleid van de gemeente of een organisatie? Wacht niet af en word panellid van Meetellen! Op die manier praat je mee over onderwerpen zoals je gezondheid, werk, financiën, hoe je woont en de kwaliteit van hulp en zorg die je ontvangt.

Aanmelden panel

Site by Alsjeblaft!