amsterdam

Wij doen verslag

Terug

Teamdag

27 juli 2022

Team Meetellen heeft op de allerwarmste dag van het jaar hard gewerkt in een teamdag. In de Fruittuinen van West vonden we weer een fijne locatie. Dit keer met de gordijnen dicht en de fan aan, in verband met de buitentemperatuur 39 C.

hei-, hof-, zoom- en zweetdag

Tijdens zo’n teamdag – de vierde alweer – nemen we Meetellen in Amsterdam onder de loep. We gaan in gesprek over onze missie en de invulling daarvan. We namen eerder al belangrijke besluiten, zoals het ruimte maken voor meer betaald werk. En dat doen we gezamenlijk, altijd.

Tijdens de ‘zweetdag’ 2022 stonden we stil bij vrijheid en verantwoordelijkheid die het werken bij Meetellen brengt. Een van de mooie kanten van Meetellen is dat je kunt leren. Allemaal hebben we iets meegemaakt waardoor de kans om je zelfvertrouwen weer op te bouwen heel belangrijk is.

Binnen Meetellen hebben we het vertrouwen en ruimte om dat de doen. Conclusie was dan ook dat we nog meer het onderzoek en organiseren in principe samen doen. ‘In principe’ omdat je de vrijheid nog goed kunt gebruiken, ‘samen’ omdat dat de mogelijkheid biedt om te leren en ‘doen’ omdat we het vertrouwen hebben dat je het kunt. En door te doen leren we.

Het was een mooie dag, vonden we zonder uitzondering. Met dit superteam kunnen we heel ver vooruit.

Site by Alsjeblaft!