amsterdam

Wij doen verslag

Terug

Bezoek Utrecht aan Amsterdam

18 september 2019

Meetellen in Amsterdam is gestart!
Daarom hebben we gevraagd aan het team van Utrecht om een presentatie te geven. Aan een kleine groep mensen die in Amsterdam geïnteresseerd of betrokken zijn hebben zij verteld hoe Meetellen in Utrecht werkt.

Sinds januari 2019 valt Meetellen in Utrecht onder stichting De Omslag. Hier zijn we nu druk bezig om Meetellen in Amsterdam op te zetten. Daarom kwam het team uit Utrecht met een grote groep naar Amsterdam om eens kennis te maken met de mensen van de Omslag en het kersverse team van Meetellen in Amsterdam.

Een groepje Meetellers kwam met de auto naar Amsterdam en een ander groepje met het openbaar vervoer. Ze werden hartelijk ontvangen. De projectleider van de Omslag Esmeralda hadden ze al een paar keer in Utrecht ontmoet. We maakten ook kennis met o.a. de twee nieuwe panelmedewerkers van Meetellen in Amsterdam. En de medewerkers en het bestuur van de Omslag waren aanwezig.

Annette vertelde aan de toehoorders van de Omslag over onze werkwijze. Iedereen kijkt heel serieus; de aanwezigen waren heel erg geïnteresseerd en stelden goede vragen of hadden tips. Esmeralda vertelde over de Omslag en hun werk voor Meetellen in Amsterdam.

Met een gezamenlijke lekkere lunch kijken we terug op een geslaagde ontmoeting.

Site by Alsjeblaft!