amsterdam

Wij doen verslag

Terug

Meetellen groeit door!

09 mei 2022

Het is Meetellen de afgelopen tijd echt voor de wind gegaan. De ene na de andere onderzoeksopdracht komt op ons pad en daar zijn wij dankbaar voor! Door onze groei blijven we uitbreiden en hebben twee teamleden binnen Meetellen de stap van vrijwilligerswerk naar een betaalde baan kunnen maken.

Veranderingen in het team

In april hebben twee nieuwe teamleden zich aangesloten bij Meetellen Amsterdam. Dat zijn Jevgenia en Tristan! Zij komen ons fijne team versterken en brengen beiden hun eigen (ervarings-)kennis met zich mee. Wij zijn heel blij met hun komst en kijken uit naar wat de komende
tijd ons gaat brengen samen!

Met gepaste trots kunnen wij ook nog melden dat teamleden Sander en Jeroen per 1 mei 2022 een betaalde functie bekleden binnen ons team. Het is de eerste keer in de geschiedenis van Meetellen in Amsterdam dat twee ervaringsdeskundige teamleden deze stap maken.

Alles doen we samen

Afgelopen 2,5 jaar hebben we een enorme groei doorgemaakt: van een team van 4, tot een echte organisatie van 12 mensen! Het hele team is nauw betrokken geweest bij alle stappen van dit groeiproces. Van de sollicitatiegesprekken met nieuwe teamleden, het besluit om binnen het team mensen aan te nemen in loondienst, tot het opstellen van een professioneel functieprofiel en het vormgeven van de rollen binnen het team. Zo zorgen we dat iedereen zich goed voelt bij de keuzes die er worden gemaakt.

Nieuwe fase

Deze groei en het creëren van betaalde functies betekent dat er een spannende nieuwe fase is aangebroken in de ontwikkeling van Meetellen als organisatie. Naast onze gezamenlijke keuze om betaalde functies te creëren, blijven we ook nadenken over het verder vormgeven van Meetellen als een coöperatie of ontwikkelpraktijk. Of misschien wel een combinatie van verschillende vormen! Daarover blijven we volgens goed gebruik de komende tijd met elkaar over in gesprek.

Site by Alsjeblaft!