amsterdam

Wij doen verslag

Terug

Meetup mag blijven!

12 mei 2020

Klein maar fijn. De eerste ronde van de Meetellen Meetup was geslaagd. Het doel van deze Meetup was kennismaken. Kennismaken met onze panelleden en luisteren naar de onderwerpen die hen bezig houden.

Wat speelt er op het gebied van de zorg en ondersteuning die in Amsterdam nu (te weinig) wordt geboden? Dat willen wij natuurlijk horen van de mensen die het echt weten! Namelijk mensen die deze ondersteuning nodig hebben (gehad).

De opbrengst van deze kennismaking was waardevol. Er is gesproken over onderwerpen die extra aandacht nodig hebben, bijvoorbeeld eenzaamheid, goede thuiszorg en Amsterdammers met een minimum inkomen.

Onze missie: middels onderzoek de stem van onze panelleden laten horen én de Amsterdammers blijven bereiken in een kwetsbare positie. Zij kunnen vertellen waar de schoen wringt en hoe het beter kan.
Heb je deze Meetup gemist? Niet getreurd. De aanwezige panelleden lieten weten dat de Meetup op het menu mag blijven. Als je al panellid bent (of je aanmeld) dan zie je vanzelf een uitnodiging verschijnen. Kom bij de club, jouw mening is belangrijk.

Site by Alsjeblaft!