amsterdam

Wij doen verslag

Terug

onderzoek naar baan (on)zekerheid

17 februari 2022

Meetellen werkt mee aan een onderzoek van het Verwey-Jonker Instituut naar werk en welzijn van mensen die vroeger een WSW-indicatie hadden. Wat voor invloed heeft de Participatiewet bijvoorbeeld op gevoelens van (on)zekerheid? Wij zijn op zoek naar mensen die hun ervaringen hierover willen delen.

De komende tijd werkt Meetellen mee aan een onderzoek van het Verwey-Jonker Instituut naar werk en welzijn van mensen die vroeger een WSW-indicatie hadden. Wat voor invloed heeft de Participatiewet en ondersteuning vanuit de gemeente bijvoorbeeld op gevoelens van (on)zekerheid? Het Verwey-Jonker Instituut wil graag hierover in gesprek gaan. Deze interviews gebruiken zij om een gids te schrijven met tips voor onder andere professionals over wat er beter kan in de ondersteuning en begeleiding van mensen met een arbeidsbeperking.

Oproep voor interviews

Is er veel veranderd in jouw werk, jouw contract of jouw inkomenssituatie en wil je daar over praten?
Had je voor 2015 een WSW-indicatie en ben je tussen de 30 en de 50 jaar oud? Dan spreekt het Verwey-Jonker
Instituut jou graag over je ervaringen van de afgelopen jaren.

De interviews zullen gaan over je dagelijks leven, welzijn, werk of dagbesteding en ondersteuning hierin. Het is vanwege het doel van het onderzoek fijn als je begeleider/jobcoach ook wil meedoen aan het interview.

Het Verwey-Jonker instituut spreekt graag een diverse groep mensen en zoekt daarom specifiek nog naar mensen met een migratieachtergrond uit Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Maar mocht je niet in dit plaatje passen, dan ben je natuurlijk nog steeds heel welkom in dit onderzoek.

Aanmelden?

Je kan je voor een interview aanmelden door te mailen mout@verwey-jonker.nl of bellen 06-55005070 naar Micky Out van het Verwey-Jonker Instituut. Als je meedoet met een interview ontvang je als dank voor je tijd en inzet een cadeaubon van 100 euro.

Site by Alsjeblaft!