amsterdam

Wij doen verslag

Terug

Fotoverslag 10-jarig jubileum Meetellen!

30 september 2022

Op woensdag 25 augustus zijn we ter ere van het 10-jarig bestaan van Meetellen met het hele team op pad gegaan naar Utrecht om daar het team van Meetellen Utrecht te ontmoeten. Een kleine terugblik op deze feestelijke eerste ontmoeting!

Op woensdag 25 augustus zijn we ter ere van het 10-jarig bestaan van Meetellen met ons team op pad gegaan naar Utrecht om daar het team van Meetellen Utrecht te ontmoeten. Een kleine terugblik op deze leuke, goed voorbereide dag!

opening

De dag opende volgens goed gebruik met een kort voorstelrondje. Een aantal van ons hadden elkaar al een keer gezien, maar voor de meesten was het de eerste ontmoeting.

Na een korte kennismaking bij de opening stond er een heerlijke uitgebreide lunch voor ons klaar. Tijdens de lunch werd verder kennisgemaakt en hier en daar al een beetje met elkaar uitgewisseld hoe er gewerkt werd.

speeddaten

Na de lunch begon dan het eerste programmaonderdeel: speeddaten! Aan de hand van een paar vragen konden de teamleden van Amsterdam en Utrecht elkaar in korte gesprekjes van 3 minuten één-op-één wat beter leren kennen. Dat was erg leuk maar zoals altijd met speeddaten.. zo kort tijd!

over de lijn

Na een korte pauze gingen we door met het tweede programmaonderdeel; het groepsspel ‘Over de lijn’.
Tijdens dit spel de teams van Amsterdam en Utrecht gezamenlijk stellingen voorgelegd.

Wie het eens was met de stelling moest in het vakje met de V staan. Oneens betekende je weg vinden naar het vak met de X. Tussen de V en X vakken was met twee lijnen ook ruimte gemaakt voor het innemen van een neutraal standpunt.

De stellingen zelf waren heel divers.
Van persoonlijke stellingen als ‘Hoeveel jaar werk je al bij Meetellen?’ tot meer inhoudelijke stellingen als ‘Is ervaringsdeskkundigheid een vak?’. Op deze laatste stelling vonden de meeste teamleden in eerste instantie snel hun weg naar het vak met de V.

Maar een enkeling begaf zich naar de X en beargumenteerde daar dat zij ervaringsdeskundigheid eerder een skill vonden die je altijd met je meeneemt.

Zo leidde het spel tot allerlei interessante discussies en reflecties en soms zelfs tot nieuwe perspectieven!

borrel

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel waar we de kans hadden elkaar nog even nader te spreken. We proostten met een klein (alcoholvrij) biertje op het 10-jarig bestaan en een leuke eerste ontmoeting tussen de teams! We danken het team van Meetellen Utrecht voor hun gastvrijheid en de leuke dag en kijken uit naar een weerzien op Amsterdamse bodem!

Site by Alsjeblaft!