amsterdam

Wij doen verslag

Terug

Don’t be Anna, be yourself

06 juli 2022

Er is een vacature bij Meetellen voor een onderzoeker en coordinator. Dus lieve sollicitant – in spé. We zullen heel eerlijk met je zijn… door teamlid Ireen

Onze topper genaamd Anna, onderzoeker en super empathische teamplayer met een groot sociaal hart en een bijzondere affiniteit voor inzet van ervaringskennis, gaat haar ‘kindje’ verlaten om haar kwaliteiten verder in te zetten en uit te breiden op een andere plek. Ze is jong en dat is een hele goede stap voor haar.

Wij willen ons mooie Meetellen graag versterken en doorbouwen aan een sterk en bijzonder sterk onderzoeksbureau dat zich inzet voor de mensen die dat het hardst nodig hebben. Middels onze onderzoeken dragen we bij aan een socialer en meer participatief stemgeluid dat doordringt in de praktijk van dienst en zorgverlening.

Kijk, een nieuwe Anna bestaat niet, dat willen we ook niet, maar we willen wel een persoon die heel goed past binnen ons huidige onderzoeksteam.

Be yourself

Deze persoon moet allereerst goed zijn in het uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek in nauwe samenwerking met onze ervaringsdeskundige onderzoekers. Wij werken heel democratisch maar de persoon die wij zoeken neemt wel de verantwoordelijkheid voor het hele proces van alle onderzoeken, heeft overzicht en weet de mensen te betrekken door af te stemmen met wat de teamleden willen en kunnen.

De persoon die we zoeken kan ook goed omgaan met online meetings of online interviews afnemen, samen met een teamlid. Ja ook dat doen we samen. Dus een leading rol nemen daarin maar ook aanvoelen wanneer een ander teamlid dat zou willen en kunnen doen. De nieuwe persoon bereidt het werk en de mensen goed voor en onderhoudt een prettige communicatie met de teamleden. We helpen elkaar bij Meetellen. Natuurlijk helpen we de ook de nieuwe persoon waar we kunnen.

Een laatste wens, dat de nieuwe persoon een open houding heeft en zich kwetsbaar durft op stellen. In staat is om te ‘space te holden’ en geniet van her werk, net als wij!

Hiernaast vind je hier de vacaturetekst, de functie-eisen, arbeidsvoorwaarden en deadlines die erbij horen.

Site by Alsjeblaft!