amsterdam

Team Meetellen Amsterdam

Terug

Team Meetellen Amsterdam

Het team van Meetellen Amsterdam.
Zij stellen zichzelf graag even voor!

Smoelenboek

Marleen

Onderzoeker

Ik ben Marleen, onderzoeker bij Meetellen in Amsterdam. Ik ben ervaringsdeskundig in: zwemmen in een berg data, bibliotheekboetes betalen en podiumvrees. Wat weinig mensen van mij weten is dat er vaak kinderliedjes in mijn hoofd rondzingen waar ik maar niet vanaf kom.

Lees meer

Jeroen

teamlid

Ik ben Jeroen, een vijftigjarige Amsterdammer en ruim drie jaar werkzaam bij Meetellen. Ik heb ervaring met dakloosheid en verkeerde beslissingen nemen. Wat weinig mensen van mij weten is dat ik vroeger heel goed in turnen was. Tegenwoordig ben ik een stuk minder soepel.

Lees meer

Ireen

teamlid

Hallo daar! Ik ben Ireen en ben bijna vanaf de start van Meetellen bij de club. Ik voel me goed thuis in dit fijne ‘clubhuis’, waar we – in principe – alles samen doen! Ik ben heel lang (1.83 m) en nog lang niet uitgekeken bij Meetellen.

Lees meer

Emiel

teamlid

Geboren Amsterdammer. Ervaringsdeskundige. Ik begeleid mensen met een psychiatrische achtergrond of verslaving in hun herstel. Verder vind ik het heerlijk om te hardlopen en boksen. Ik ben ervaringsdeskundig in het contact mensen met mensen.

Lees meer

Sander

teamlid

Ik ben een Amsterdammer die altijd al nieuwsgierig is geweest naar het sociale. Hoe leven mensen samen? Wat doen ze elkaar aan? Daarin ben ik altijd op zoek geweest naar het positieve. Hoe houden we het gezellig en leefbaar met elkaar? Hoe zorgen we ervoor dat niemand zich buitengesloten voelt? Soms ben ik daar zo mee bezig dat ik mezelf vergeet.

Lees meer

Claartje

teamlid

Ik ben Claartje, 45 jaar, uit Eindhoven, maar al 20 jaar trots bewoner van Amsterdam. Specifiek trots bewoner van de Pijp, waar ik me als actief bestuurslid van vereniging Sarphatipark bekommer om het wel en wee van de verschillende bezoekers van het park. Ik sta ook bekend als containeradoptant in de Pijp!

Lees meer

Dora

teamlid

Ik ben Dora. Ik werk nu ongeveer anderhalf jaar bij Meetellen. Hiervoor studeerde ik sociologie en politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Iets dat weinig mensen van mij weten is dat ik heel goed ben ik het ontcijferen van moeilijke handschriften.

Lees meer

Tristan

teamlid

Hoi, ik ben Tristan. Op allerlei plekken in Nederland opgegroeid, maar nu al bijna mijn halve leven wonend in Amsterdam. Ik ben een halve Hindoestaan en een hele Nederlander en draag ook neurologisch bij aan de diversiteit van ons team. Ik ben ervaringsdeskundig in … twijfelen en uitstellen … eh, ik bedoel zorgvuldig en genuanceerd zijn. En films verzamelen (ja, ouderwets op fysieke schijfjes).

Lees meer

Eileen

coördinerend onderzoeker

Ik ben Eileen. Ik ben ervaringsdeskundig in schaatsen, mini-kleiwerkjes maken, somber zijn en na een koude douche weer vrolijk de wereld instappen. Wat weinig mensen weten dat ik de rest van mijn leven zou kunnen leven op lekker brood met echte roomboter en dat ik tot 3 jaar geleden alleen maar uit de maat kon dansen.

Lees meer

Esmeralda

initiatiefnemer en onderzoeker

Ik ben Esmeralda en je kunt me ‘s nachts wakker maken voor een goed gesprek. Dan moet het wel gaan over iets waar ik om geef natuurlijk, zoals Meetellen, participatief ondernemen, ervaringskennis, gelijkwaardigheid, emancipatie van welke aard dan ook.

Lees meer

Site by Alsjeblaft!