amsterdam

Vacature onderzoeker vervuld

Terug

Vacature onderzoeker vervuld

08 juli 2022

Meetellen in Amsterdam zocht een bevlogen onderzoeker die zichzelf deze vragen durft te stellen en zich in ons team wil onderdompelen. Deze hebben we gevonden, dus de vacature is gesloten.

Er wordt veel onderzoek gedaan onder mensen in een kwetsbare positie. Maar weet je als onderzoeker wel de juiste vragen te stellen als je ze bedenkt vanuit je kantoor? Bereik je de mensen waar het over gaat eigenlijk wel vanachter je computer? En betekent dit dat je als onderzoeker zelf niet in zo’n positie kan of mag zitten?

Ben jij die bevlogen onderzoeker?

Team Meetellen is samensturend en runt zo een onderzoeksbureau voor en door mensen die zelf ervaring hebben met zorg en ondersteuning. Dat betekent dat wij met elkaar Meetellen doorlopend blijven ontwikkelen en vernieuwen, waarbij de basis voor het ontwerp en de uitvoering van ons onderzoek komt vanuit de ervaringsdeskundigheid van onze teamleden. Zo sluiten we met onze onderzoeken aan bij datgene waar het vanuit onze visie echt om gaat: het daadwerkelijk meetellen van alle stemmen.

Als onderzoeker hoef je voor ons niet ervaringsdeskundig te zijn. Maar het is wel belangrijk dat je jezelf de vragen durft te stellen. Wij zoeken namelijk iemand die net als wij gelooft dat zowel onderzoek als organisatie alleen over mensen kan gaan als ze daar ook echt bij betrokken worden. Als je kiest voor Meetellen draag je bij aan onze missie, maar ben je ook onderdeel van onze coöperatieve organisatie.

Interessant?

Spreekt dit je aan? Zoek je betaald onderzoekswerk met een missie?
Mail: info@meetellen.nl of bel Esmeralda: 06 1890 5213.
En lees de oproep van ons team Don’t be Anna, be yourself.

Site by Alsjeblaft!