amsterdam

Laat je stem horen

Terug

Kom bij ons panel!

Wil jij graag jouw ervaringen delen en invloed uitoefenen op onderwerpen die jou aangaan, zoals het beleid van de gemeente of een organisatie?
Word dan lid van het panel van Meetellen!

Via ons panel kan je je stem laten horen over de onderwerpen die jij belangrijk vind zoals gezondheid, werk, financiën, hoe je woont en de kwaliteit van hulp en zorg die je ontvangt.

Aanmelden panel

wat doe je als panellid?

Als panellid nodigen we je een paar keer per jaar uit om mee te doen met een onderzoek over jouw ervaringen met zorg en ondersteuning. Dit kan bijvoorbeeld een vragenlijst zijn, maar ook een individueel interview of een groepsinterview. Je bespreekt dan bijvoorbeeld in een kleine groep jullie ervaringen met de ondersteuning van een organisatie, en hoe deze verbeterd kan worden.

Alles is vrijblijvend, je kan altijd zelf aangeven of je mee wil doen. Het team van Meetellen staat daarnaast klaar om je te ondersteunen bij het invullen van een vragenlijst, of je vragen te beantwoorden.

Wil je je eigen bijdrage leveren aan de invulling van ons onderzoek? Dat kan! Wij zoeken regelmatig nieuwe teamleden bij Meetellen.

Site by Alsjeblaft!