amsterdam

Actueel

Terug

Vacature Teamlid Meetellen

02 januari 2024

Meetellen Amsterdam is gegroeid! Om ons fijne team te versterken zijn we op zoek naar een nieuw gemotiveerd teamlid met ervaringskennis die Meetellen Amsterdam op een vrijwillige basis een boost komt geven.

Meetellen gelooft heilig in dat alle stemmen gehoord moeten worden, ook in onderzoek. Daarom pleiten we voor participatief onderzoek. Ons team zet ervaring vol enthousiasme in om goed (beter) onderzoek te doen.

Ons team bestaat uit professionele onderzoekers en ervaringsdeskundige onderzoekstalenten. Als collectief voeren we onderzoeken uit waarbij thema’s als zorg, werk, opvang en ondersteuning een hoofdrol spelen. Deskundigheidsbevordering hoort bij het werk; onderzoekservaring is niet per sé nodig. Interesse in onderzoek doen en jouw enthousiasme daarvoor wel!

Wat ga je doen als teamlid?

Bij Meetellen werken we in principe samen! Je kiest zelf welke taken je op je neemt naast het bijwonen van het wekelijkse teamoverleg. We werken samen aan alle aspecten van onderzoek bijvoorbeeld het ontwikkelen van vragenlijsten of het afnemen van interviews. Ook belangrijk zijn communicatie – het werven van panelleden, het schrijven voor nieuwsbrief en website, het presenteren van onderzoeksresultaten – en de missie – het identificeren van belangrijke onderzoeksthema’s in Amsterdam, en het motiveren van andere onderzoekers of professionals om ervaringskennis te benutten en participatief onderzoek te doen.

Wat biedt Meetellen jou?

  • De kans om in een enthousiast team mee te werken aan veel verschillende onderzoeksopdrachten
  • Werkzaamheden voor minimaal twee dagdelen per week
  • Trainingen gericht op alle aspecten van onderzoek doen
  • Een goed georganiseerde werkplek
  • Een plek om onderzoeksvaardigheden op- en uit te bouwen
  • Een maandelijkse vrijwilligersvergoeding
  • Gemotiveerde en enthousiaste collega’s en een fijne werksfeer!

Voel je je geroepen?

Stuur dan een bondige (dus korte!) motivatie van max een half A4 en eventueel je CV naar amsterdam@meetellen.nl waarin jij uitlegt waarom jij geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken als onderzoeksmedewerker.

Stuur ook je telefoonnummer mee. Een van onze teamleden neemt dan telefonisch contact met je op. Bij een wederzijdse klik nodigen we je graag uit voor een sollicitatiegesprek. Houd er wel rekening mee dat we misschien niet iedereen uit kunnen uitnodiging. Reageren kan tot en met 15 maart. We zien je reactie graag tegemoet!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar: amsterdam@meetellen.nl of bel met Eileen (06 2146 3847) of Esmeralda (06 1890 5213).

Site by Alsjeblaft!